top of page
IMG_0484.jpg

over ons

Al 30 jaar hebben wij, Corné en Heidi van Bergen, ons met passie en plezier toegelegd op het ontwerpen én realiseren van nieuwe keukens. Vanaf 2020 slaan we een iets andere weg in. Ingegeven door onze eigen passie, activiteiten waar we energie van krijgen en waar we klanten nog beter mee kunnen helpen en meer toegevoegde waarde bieden. Dankzij onze werkwijze van de afgelopen 30 jaar en het vertrouwen van onze klanten daarin, kunnen wij deze stap zetten.

Wij helpen u met een goed advies en een prachtig ontwerp voor uw interieur.  De productie en montage voert Corné niet meer zelf uit. Uiteraard kan Corné, nadat het advies en ontwerp gereed zijn, diverse leveranciers benaderen voor de uitvoering. En dan onafhankelijk de vergelijking maken. Maar u kunt dit als klant ook zelf regelen.

Een andere werkwijze bij Corné, die even wennen zal zijn. Voor klanten én voor ons. Onze aanpak verandert in de basis niet. Een goed gesprek is het startpunt voor een goed advies en ontwerp van uw nieuwe interieur. Ons doel is nog een steeds een ontwerp te maken dat helemaal bij u past, want elke klant is uniek. Wij zijn er van overtuigd dat onze focus op advies en ontwerp ook gaat leiden tot interieurs om trots op te zijn.

IMG_0437.jpg
IMG_3589.jpg
bottom of page